Bekijk hieronder de meest stijlvolle vloeren van dit moment.. 

Top 3 Visgraat PVC:

€ 42,95 per m2,-
€ 36,95 per m2

Ambiant Spigato Navaro Beige

Een van onze meest populaire vloeren, de Ambiant Spigato Navaro Beige. Prachtige licht eiken kleur en vanwege het minimale gebruik van 'noesten' komt deze vloer rustig over. Ideale basis voor een prachtig interieur. 
€ 42,95 per m2,-
€ 36,95 per m2

Ambiant Spigato Estino Beige

De Ambiant Spigato Estino Beige is één van de meest rustige visgraat vloeren die er bestaan. Een prachtige lichte en egale kleur zorgen ervoor dat je deze vloer met ieder interieur kunt combineren.  

€ 42,95 per m2,-
€ 36,95 per m2

Ambiant Spigato Natural Oak

De Ambiant Spigato Navaro Natural Oak komt uit dezelfde collectie als de Spigato Navaro Beige. Qua kleur zit deze vloer tussen de twee bovengenoemde vloeren. Ook dit is een prachtige vloer met een natuurlijke uitstraling. Niet voor niets ook één van onze meest verkochte vloeren.

Bekijk al onze visgraat pvc vloeren via onderstaande knop:

Top 3 PVC Stroken:

€ 42,95 per m2,-
€ 36,95 per m2

Ambiant Navaro Beige

De Ambiant Navaro Beige is net zoals zijn broertje uit de visgraat serie, rustig en licht van kleur. Een mooie lange plank die een ruimte optisch vergroot. Met een toplaag van 0.55mm en een levenslange garantie is dit een absolute topper.
€ 32,95 per m2,-
€ 27,95 per m2

Ambiant Sentima Beige

De Ambiant Sentima Beige is een plank met een prachtige houtlook. Deze vloer heeft een toplaag van 0.3mm en behoort tot één van onze meest verkochte stroken. 
€ 32,95 per m2,-
€ 27,95 per m2

Ambiant Venera Dark Oak

De Ambiant Venera Dark Oak is iets donkerder van kleur waardoor deze vloer een robuust karakter krijgt. De Venera Dark Oak heeft een toplaag van 0.3mm waardoor hij vaak op bovenverdiepingen wordt gelegd. Met een garantie van 10 jaar zeker een kwalitatieve vloer. 

Bekijk al onze pvc stroken via onderstaande knop: